Gastenboek

Plaats bericht

johan Eidhof

27 augustus 2017

Dit bericht is een correctie op het vorige bericht


Beste leden,
Na ongeveer 25 jaar heb ik mijn WTC-lidmaatschap beëindigd. Afgelopen 2 jaar liet ik vaak verstek gaan en was ook mijn clubbijdrage minimaal.
Dat is wel eens anders geweest. Jakkeren met groep 1 en ploeteren door de drek met een vracht oranje linten op de rug. Maar tijden veranderen😂
Deze zomer ben ik 6 of 7 keer geweest, maar vond niet terug wat ik verwachtte. Dat zal ongetwijfeld aan mezelf liggen. Bij deze wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de mooie momenten en het vele lachen.
Ik wens jullie nog heel veel plezier en nog meer veilige kilometers.
Johan Eidhof.
johan Eidhof

25 augustus 2017

Beste leden van de WTC Tubbergen

Na 25 mooie fietsjaren en WTC bezigheden heb ik deze keuze gemaakt, vanwege andere hobby's en bezigheden. Mijn inspiratie en inzet voor de club werd marginaal. Vroeger was dat anders. Fietsen in groep 1, buffelen door de drek en oranje linten naaien voor de cross (had je niet gedacht hè, ik achter de naaimachine).

Dit jaar heb ik het nog een aantal keren geprobeerd, maar het plezier van weleer kwam niet terug.

Met dank aan iedereen wens ik jullie nog veel plezier en veilige kilometers.

Groeten
Johan Eidhof

Annie Kemna

19 maart 2017

Nou wat een barre tocht 200 kilometer MTB. . Manlief heeft de hele dag gekeken via stream live (of zoiets) naar de tocht en waarachtig enkele wtc leden deden mee. geweldig complimenten. En Peter je was goed hoor, op tv Oost.

Paul snieders

13 januari 2017

Wanneer is de jaarvergadering in 2017?

Groet paul snieders

paul snieders

25 november 2015

Pre Ride Twente 2016
woensdag 25 ovember 2015

Beste fietsers(sters)


Zoals jullie vast wel hebben gelezen wordt de Ride for the Roses in 2016 in Twente gehouden. Dit betekent dat ook de Pre-Ride in Twente zal plaatsvinden. We hebben inmiddels een route uitgezet waarin we alle Twentse gemeenten zullen aandoen.


De tocht zal ongeveer 160 kilometer lang zijn. Het zou fantastisch zijn als we in zowel de Pre-Ride als in de Ride for the Roses met een groot aantal fietsers vertegenwoordigd zijn. Wat zou het daarnaast mooi zijn als we dit jaar een geweldig groot bedrag zouden kunnen overhandigen aan

de Ride for the Roses en daarmee het KWF steunen.Breng ook svp andere wielerliefhebbers op de hoogte van de Pre-Ride-Twente.Aanmelden kan vanaf 1 december 2015. Zet deze datum dus alvast in je agenda.

(let op: aanmelden voor de Pre-Ride-Twente betekent automatisch aanmelden voor de Ride for the Roses

Susan Nijhuis

08 november 2015

Hallo,namens de deelnemers en de organisatie wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. De reacties vd deelnemers waren lovend,geen ongelukken en mooi weer,dus een geslaagde tocht.

Er is bij de inschrijving een sportbril en een plastic zakje met€2,70 tav ter Huurne uit Oldenzaal blijven liggen. Bij mij af te halen. Tel 0546-863745

Hans Rikhof

16 april 2015

Voor alle Fietsers/Mountainbikers,

Op Koningsdag 27 April a.s. organiseert Veldhuis Tweewielers i.s.m. het Oranje Comité Rossum een MTB Tocht.

Tochtnaam; Koningstocht.

Vertrekpunt en eindpunt op parkeerplaats voetbalvereniging RSC Rossum. Boschweg 3, 7596 PH in Rossum (Dinkelland)

Men kan zich inschrijven tussen 8.30 uur en 9.30 uur op bovengenoemde parkeerplaats.

Er kan gefietst worden op twee afstanden nl. 30 km of 50 km, hierdoor voor iedereen toegankelijk, voor beginners en gevorderden.

De tocht zal gaan door het mooie buitengebied van Rossum, Volthe, Denekamp, Beuningen, De Lutte en Oldenzaal.

Het betreft een gepeilde route.

Onderweg zijn twee pauzes ingelast, waar mogelijkheid tot wat eten en drinken.

Inschrijfgeld is € 3,50 en de deelname is op eigen risico.

Tot ziens bij de MTB Koningstocht in Rossum!!

De sportieve groeten,

Oranjecomité Rossum en Marcel Veldhuis( Veldhuis Tweewielers Rossum)

Henk Hesselink

15 maart 2015

Gelezen op internet: op 28 december 2015 zal voor de eerste keer een extreme ATB tocht worden gehouden in en door Drenthe. Tocht is 200 km. Inschrijving start op 1 mei 2015. Info is te lezen op
www.drenthe200.nl

Susan Nijhuis

09 november 2014

Namens de organisatie van de boterkoektocht wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, zodat we op een geslaagd evenement terug kunnen kijken.

Susan Nijhuis

29 september 2014

Ja er komt wel een Moostocht op 19 oktober. Het is wat later dan normaal ivm clubweekend en de tocht van WTC Geesteren op 12 oktober. Patrick zet de komende activiteiten nog op de site.

22 september 2014

Dit jaar geen moostocht?

Johan

20 augustus 2014

Gerard, volgens mij is het de bedoeling om 's avonds om 18:30 uur te fietsen en niet 's ochtends.

Gerard van der wa

18 augustus 2014

Wel een beetje vreemd om op een vrijdagochtend de clubleden uitnodigen voor een MTB club training.
Volgens mij zijn der nogal wat die gewoon moeten werken op een vrijdag.
Ikmwel in ieder geval

Bianca Klumpers

30 juni 2014

Iedereen die mee is geweest ontzettend bedankt voor dit leuke, gezellige en fantastisch clubweekend in Todtnau. Het weer kon niet beter en het was super georganiseerd! Eddie bedankt, ook al gingen wij de laatste dag tegen de draad in!

01 juni 2014

Let op dit is tegelijk met de Grenslandmarathon

paul snieders

28 mei 2014

Hallo allemaal

In het weekend van 6 en 7 september a.s. wordt er the Ride For The Roses verreden in Goes
Enkele leden (5) van de wtc Tubbergen hebben zich al opgegeven om aan dit goede evenement mee te doen.
Kijk op de web site van pre ride twente 2014 voor alle info Het is voor het goede doel van de KWF
Ga met ons mee fietsen naar Goes in Zeeland en je zult er geen spijt van hebben
Bij het kopje deelnemers kun je zien wie zich al hebben opgegeven.
Met de vriendelijke fietsgroeten van
paul snieders

Amanda

16 april 2014

Ja, super, dan is het ook voor nieuwelingen duidelijk.

Johan

22 maart 2014

Lees ik het goed dat alleen groep 1a op dinsdag fietst? Bestaat er geen groep 1 meer? Waarom 1a en 1b en geen 2a en 2b? Is 1, 2, 3, 4 niet handiger met bijbehorende gem. snelheden? bijvoorbeeld:
1. maximaal 36-40 km/u
2. maximaal 30-33 km/u
3. maximaal 25-28 km/u
4. maximaal 23-26 km/u

Paul snieders

12 februari 2014

Hallo leden wtc

Woensdag 19 februari gaan we naar Lochem voor een veldtoertocht bij mooi weer.
De afstanden zijn 30/50 en 90 km
Wij gaan voor de 50 km.
We gaan om 8.30 uur weg bij Fietscity Buyvoets.
Wie mee wil moet daar dan om 8.30 zijn
Alleen bij mooi weer info bij paul snieders 06 34287570

ILSON Fiets Techniek

31 januari 2014

Cursus racefiets-MTB techniek.HOE BOUW JE EEN RACEFIETS - MTB OP. Op deze zaterdagcursus leren we hoe een racefiets-MTB van het begin af, dus vanaf een kaal frame wordt opgebouwd.Dagindeling:10.00 u : Ontvangst met koffie of thee en koek, kennismaking en voorbespreking..10.30 u: Een bestaande racefiets wordt door de cursisten onder begeleiding volledig gedemonteerd.Van stuur tot derailleur, van zadel tot vork en achterrem.Alle onderdelen gaan er af, en worden netjes gesorteerd op de werkbank.12.15 u : Lunch :Belegde broodjes , slaatje, koffie of thee, fruit.12.45 u : De racefiets - MTB wordt onder begeleiding weer volledig opgebouwd.De cursusleider monteert het onderdeel, waarna alle cursisten het ook kunnen proberen.Zo wordt de racefiets weer volledig opgebouwd.Daarna wordt de fiets weer geheel afgesteld zoals balhoofd, remmen, derailleurs enz. Op het einde van de cursus zal de racefiets MTB weer rijklaar staan.16.30 u : Koffie of thee en het stellen van vragen, sluiting.Na het volgen van deze cursus zult u veel beter begrijpen hoe een racefiets in elkaar zit en hoe deze werkt. U leert uw racefiets zelf veel beter onderhouden en afstellen , wat u zeker aan onderhoudskosten zal gaan besparen.De cursus gaat door bij min.4 en max. 6 aanmeldingen.Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn wordt er met u contact opgenomen ,om een voor een ieder zo gunstig mogelijke dag vast te leggen.Dit zal altijd op een zaterdag zijn.Wanneer u 4 of 5 personen tegelijk aanmeldt, mag dat op een willekeurige dag zijn.De cursus is dan exclusief voor deze goep.De kosten voor deze dagcursus bedraagt € 65,00 pp. Te voldoen op de cursusdag.Dit is incl. koffie, thee , lunch en informatie map.De cursus wordt gehouden in onze showroom/werkplaats aan de Atelierweg 7 B in Groesbeek. Meer informatie vindt u op www.goedopdefiets.nl
ILSON Fiets Techniek.
0646515044

Richard

11 november 2013

Hallo
Welk drinken was dat bij de pauze dat smaakte namelijk erg goed.
Groeten Richard Tubbig.

Richard

11 november 2013

Hallo
Zondag de boterkoek tocht gefietst. Super tocht erg drassig maar dat maak het net mooi. Organisatie was weer goed voor elkaar. Op de 70 km zou ik de volgende keer ook wat drinken bij doen verder top voor elkaar.
Groeten Richard Tubbig.

Susan Nijhuis

10 november 2013

Er is vanochtend bij de inschrijving bij Kaps voor de boterkoektocht een portemonnee met inhoud blijven liggen. Voor informatie tel 0546-863745

Richard

28 oktober 2013

Hallo
Zondag ronde Vasse gefietst dat was weer genieten vooral die nieuwe stukken zijn mooi. Wel even wennen hoor. En met al dat blad op het pad is het soms zoeken naar de goede weg. Heb hem helaas niet uit kunnen rijden kreeg bij km 38 een klap band naar verder super die nieuwe stukken.
Groeten Richard ter Braak Tubbig.

Hans mulder

19 oktober 2013

Vandaag rondje vasse gedaan met de kameraden , geweldig genoten van de mooie route vrijwilligers bedankt .
Groet hans mulder. Nijverdal

Susan Nijhuis

14 oktober 2013

Beste clubgenoten,we hebben er weer een beetje een Nederlandse kampioen bij.Hielke,dochter van Leo en Willy Elferink is eerste geworden bij de mtbmarathon over 105 km.Een voortreffelijke prestatie!

Susan Nijhuis

13 oktober 2013

Afgelopen zaterdag is er door een grote groep vrijwilligers weer aan de vaste mountainbikeroute gewerkt.Er is een nieuwe single track aangelegd bij de Hooidijk,welk s'middags al meteen door fietsers als zeer goed beoordeeld werd.Verder is er onderhoud aan de bestaande paden gepleegd.Ik had de zorg voor de koffie en broodjes,maar te weinig koffie.Daarom wil ik gasterij de Bakker in Vasse bedanken voor het gratis vullen van 3 thermoskannen en natuurlijk namens alle mtb fietsers de vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Susan Nijhuis

22 september 2013

Hallo clubgenoten,wij willen op woensdagsmiddag om 13.45 gaan mountainbiken.We beginnen as woensdag op 25 september.Voor informatie bel of mail mij.

Ommen-Hoogeveen

10 september 2013

Eerste keer in Tubbergen. Ondanks het weer een vrolijk sportief ontvangst met daarna een rit die er mocht zijn. Afzien, regen, mud, water maarvorachtige route en prima organisatie!
Volgend jaar weer!!!

Marcel,Marcel,Henk

10 september 2013

Susan nijhuis

10 september 2013

Ik wil alle vrijwilligers en de organisatie bedanken voor hun inzet om er,ondanks het slechte weer,toch weer voor te gaan.En Gerard van de Wal,heb jij aan jouw eigen zwembad niet genoeg?

Patrick

10 september 2013

Grenslandmarathon 2013 ! Toch maar vertrokken met 3 man vanuit Zevenaar en we hebben er geen spijt van gehad. Aangezien het nog 75 min. rijden was hebben we voor de 75 km. gekozen, zodat we om 18:00u weer terug in Zevenaar zouden zijn. We deden er net zolang over als vorig jaar de 110 km. nml.; 4:43
Maar een mooie tocht blijft het zeker, ondanks de omstandigheden. Chapeau voor de organisatie en heel spijtig dat de opkomst tegenviel (wat echter wel begrijpelijk was). Heerlijke pasta en een biertje doen weer wonderen.

Om een idee te krijgen van deze barre tocht, hier een linkje van ons filmpje op YouTube;
http://www.youtube.com/watch?v=CkFDSCRTlK8

Jan Walraven

07 september 2013

WTC, Proficiat met een Nederlands kampioen in jullie midden; iets waar je als club bijzonder trots mag zijn. Een kampioen van 65 jaar. Hij kwam, zag en...overwon !! De Amsterdammer.... tweede, die Limburger.....derde. Die fietser van WTC Tubbergen - Joseph Lenferink - een overtuigende eerste.
met sportieve groet, Jan(paparazzi)

eddy bosch

07 september 2013

Joseph proficiat met het behaalde nederlandse kampioensschap toerfietsen .
Grote klasse

Paul Bossink

01 september 2013

Mensen, bedankt voor jullie attentie en reacties.
Na jaren van twijfel ben ik dan toch op het juiste moment lid geworden! Heb mijn fiets zojuist weer terug na een aanrijding tijdens vakantie in Italië. Jullie zien me binnenkort weer verschijnen!
Groet,
Paul

Robert

25 augustus 2013

Hallo

Wij fietsen de MTB route nog wel eens in Vasse
We beginnen bij de Molen Bels
Een prachtige route die wij 31 augustus met de personeelsvereniging gaan fietsen.
Fietsen we de rode pijlen is de route 40 km
maar op diverse plaatsen staan ook rode pijlen met een wit vlak dat begint met de paal waar afkorting Hezingen staat verder op de route afkorting Vasse met het getal 15 en dan nog achter de paardemanenege TIB Tubbergen
Wie kan mij hier uitleg overgeven

Leo Hofhuis

05 augustus 2013

Het mountainbikeweekend wordt dit jaar gehouden van 4 tot en met 6 oktober, aanvullende informatie volgt binnenkort.

Paul Sneders

17 juli 2013

Bij deze de site waar je berichten kunt vinden over de fietstocht naar St Petersburg waar Harrie oude Geerdink aan mee doet

www.fietstochtrusluie.nl

Groet Paul Snieders

Johan

06 juli 2013

Hoezo 23 te jong?
Tuurlijk niet.

Paul snieders

13 mei 2013

Het kaartje voor Limburgs Mooiste is verkocht

Groet paul

Sander

13 mei 2013

Hallo! Ik zou graag lid willen
Worden van wtc tubbergen.
Als 23 jarige ben ik alleen misschien erg jong ?

Paul snieders

28 april 2013

Hallo fietsers

Zaterdag 25 mei is Limburgs Mooiste
Ik kan helaas niet deelnemen en heb een ticket voor de 135 km in de aanbieding
30 euro en je hebt een deelname bewijs

Tel 06 34 28 75 70. Of 0546 622837

Jee kaa oet tubbig

22 april 2013

heren WTC,

Zondag de prachtige mountainbikeroute gereden alleen had een ruiter met paard ook gebruik gemaakt van de single tracks in de Streu.

Resultaat in de streu is een kapotte single track met zeer veel gaten !!!


Susan

14 april 2013

Ik hoorde vanochtend,dat Leo Elferink het arrangement bij de Kroesweffer heeft gewonnen.Dat werd op de avond voor de vrijwilligers van de mbt route aangeboden door Mieke,de eigenaresse van de Kroesweffer.Ook voor de leden van Geesteren en Albergen was er een kans op deze aanbieding.Leo namens iedereen proficiat!!

gerard

09 april 2013

Super mooie site met even zo mooie filmpjes!

Niek

01 april 2013

Hallo,
Staan de foto's/ filmpjes van het baanwielrennen al ergens online ?;)

Henry

25 maart 2013

Gisteren een groot deel van de nieuwe ATB route gefietst. Ziet er prachtig uit al die singletracks en bruggetjes.
Alle lof voor de voor de bouwers.

Johan

16 maart 2013

Maak het niet te gek met de super-site; maar het is wel erg mooi en overzichtelijk.

Patrick

14 maart 2013

Inderdaad Susan. neen.... echt niet. Ik heb nog veel meer leuke stukjes voor het fietsen in de bergen.

Susan Nijhuis

12 maart 2013

Wat dacht je Patrick,iedereen heeft al betaald voor het clubweekend en nu kan ik dit "motiverende" bericht wel plaatsen over fietsen in de bergen. Vanmiddag ben ik bij Mieke Horstman geweest,de operatie aan de schouder is goed gegaan en ze heeft geen pijn.

BuurMN Patrick

09 maart 2013

De baanclinic te Apeldoorn was een groot succes. Goed bedacht Eddy. Misschien moeten we er een jaarlijks terugkerend uitje van maken.

Susan nijhuis

15 februari 2013

14 februari was er aflevering van Pavlov op televisie op Ned. 3.Deze ging over de effecten van training.Voor wie het gemist heeft,via uitzending gemist even kijken.Is zeker de moeite waard.Groet Susan

Stichting DrômeTour

08 februari 2013

Beste fietsvrienden van WTC Tubbergen,
Dit jaar organiseren wij in de tweede week van juni voor de derde keer het fietsevenement DRÔMETOUR. Dit vindt plaats in het Zuid-Franse departement La Drôme. Wij zetten elke dag gepijlde routes uit van 40, 60 en 100 kilometer in een prachtig, autoluw gebied. De laatste dag wordt ter afsluiting de Mont Ventoux beklommen(Een vlakke alternatief is er ook). DrômeTour is een sfeervol evenement, waar naast het fietsen ook voor een aantrekkelijk bijprogramma wordt gezorgd. Ook voor meegekomen niet fietsers is er desgewenst wat te doen. Zie voor meer informatie: www.drometour.com.
Graag tot ziens,
Het DrômeTour-team.

Hylke

04 februari 2013

Sorry type foutje ( houden).

Hylke

04 februari 2013

Heb het verslag gelezen van Willingen.
Wist niet dat Paul en Patrick alcohol vrij bier lusten. Zal er rekening mee houde volgende keer.
P.S. leuk verslag.

Paul Be.

22 januari 2013

Met dit koude weer wel even opletten dat veel ATB-tochten niet doorgaan. De Lonnekerberg Veldtoertocht voor 27 jan. is ook al afgelast... :-(

Patrick

07 januari 2013

Eddy, je ben een kanjer. We moeten blij zijn met iemand die zoveel vrije tijd en energie in de vaste MTB-route steekt.

johan loman

02 januari 2013

allemaal een gezond en sportief 2013 gewenst, helaas 6 januari niet aanwezig veel plezier en tot ziens

Valery

25 december 2012

Wil graag iedereen bedanken voor de deelname aan de marathon.
Ook de mensen van de WTCG helemaal top.

gerard

18 december 2012

Alle leden prettige kerstdagen en een gezond en goed nieuwjaar gewenst.
Gerard van der wal

toppers

13 december 2012

Hallo heren bouwers,

Mooi werk, goeie site en lekkker overzichtelijk

Groeten Gerrie Snijders

Gerrie

13 december 2012

jee kaa

12 december 2012

he WTC. Goeie zet, goeie site. klasse en veel aansprekender kwa kleur en indeling. Ga zo door.

jan Waaijer Langeveen

10 december 2012

Verandering v spijs doet eten!!!
Dit is een site waar je vaker naar toe gaat..
Onze nieuwe site ging in de zelfde week in de lucht.
Merk het aan de vele reacties op onze site, of het nu op sportief of zakelijk gebied is het werkt...

erwin wtcg

09 december 2012

proficiat, mooie site !

Paul (WTCG)

08 december 2012

Proficiat met jullie nieuwe website, ziet er allemaal toppie uit! Ik kom hier zeker regelmatig ff kijken ;-)

Johan Loman

05 december 2012

Prachtige site maar een woord voor nodig " super"

Henry

05 december 2012

Geweldige site / ziet er prima uit
complimenten voor de bouwers ervan

gerrit ter grote.

05 december 2012

Mijne heren , site bouwers.
De site ziet er gelikt uit.[compliment.]
Nu de site bijhouden.

Gerrit ter Grote.

Susan

04 december 2012

Patrick,Martijn en Eddy,jullie inzet voor de nieuwe website is beloond.Nu moeten we er met elkaar wat moois van maken en zorgen dat er wat te lezen is.

Johan

04 december 2012

Wat ne mooie sait.
ga weer in training.

tot ziens.

Harry Buijvoets

04 december 2012

Complimenten voor het behaalde resultaat.
De site ziet er fris en sportief uit, goed werk van degenen die dit verzorgd hebben, gr. Harry

Maria

04 december 2012

Mooie site!!!
Als ik de foto's zie krijg ik wel heel veel zin om weer mee te fietsen!
In het nieuwe jaar hoop ik er weer bij te zijn.

Joseph Lenferink

04 december 2012

Veel succes met deze mooie site. Het moeilijkste van een site is het up-to date houden. Het zal en moet lukken.

Raymon

04 december 2012

Site ziet er goed uit, pik! Keurig :)