Clubweekend Race 2016

Verslag Bad Iburg

Gezelligheid en lekker trappen...

Het is alweer een paar weken geleden, dat we met een grote groep richting Bad Iburg vertrokken. Bagage ging in bus van Gerrit en Paul van Ina zorgde voor vervoer en de lunch in Neukirch. Ina begon al met een lekke band thuis, maar dat werd door Fietscity snel verholpen. 

Groep 1 ging met 7 man op pad en de rest onder leiding van de organisatie. Ondanks een aantal paar extra km hebben we zonder problemen het hotel bereikt. In dorp gedineerd en allemaal op tijd in bed om goed uitgerust aan de klimmetjes van zaterdag te beginnen. Die dag onder ideale weersomstandigheden de Tecklenburg Rundfahrt gefietst.


Iedereen heeft de klimmetjes bedwongen en Johan had soms wat problemen met zijn fiets, maar hij weet nu dat een racefiets af en toe onderhoud nodig heeft.In Ibbenburen heerlijk geluncht en daarna weer verder met de tocht. S'avonds weer in dorp gegeten, ABBA gezien en op de markt werd Frank getrakteerd op een Bratwurst. Dianne en Bianca hadden met hem gewed, dat hij toch wel op 1 klimmetje als eerste boven zou komen. Snap nog steeds niet hoe hij dat heeft gered. 

In hotel nog wat gedronken en weer op tijd naar bed. Na een goed ontbijt op tijd vertrokken en na een hele mooie route gefietst te hebben om 15.00 weer in Tubbergen. Er werd tijdens de volgende gezamenlijke tochten nog vaak over het geslaagde weekend nagepraat. 

Harrie,Gerrit, Marcel en Paul, namens de deelnemers bedankt voor het organiseren van het geslaagde weekend. 

Klik hier voor mer foto's


Andere verslagen